Stikning og oppmåling
SitePrint –  Effektivisering av Merking for Construction Citys tekniske rom

Construction City – HP Siteprint

Med 103 000 kvadratmeter er Construction City et av Norges mest ambisiøse byggeprosjekter. AF Energi hadde oppgaven med å innrede et teknisk rom på 1000m2. Her skulle det merkes ut flere hundre individuelle punkt. Dermed var de ute etter en nøyaktig og tidseffektiv løsning som kan minimere menneskelig feil.

 

Skanska Survey, utstyrt med HP Siteprint-teknologi, ble forespurt. Siteprint sikrer helhetlig og nøyaktig merking, som forbedrer kommunikasjonen i prosjektet og reduserer misforståelser. Etter flere rådgivningssamtaler og revisjoner av tegninger for optimal enkelhet, satte teamet i gang. Vårt krav om et ryddig, tørt rom, samt et fastmerkenett, ble også etterkommet for å sikre best mulig resultat.

 

Skanska Survey printet med millimeters nøyaktighet, hvor AF Energi hadde estimert 120+ timer for manuell merking, fullførte Skanska Survey oppgaven opp til 10 ganger raskere, på bare to dager. Kunden var ikke bare fornøyd med utfallet, men også med det nære og effektive samarbeidet de opplevde med Skanska Survey.

 

 

Du kan se mer om roboten her på vår YouTube-kanal.

 

Skanska Survey er totalleverandør av geomatikktjenester. For en dypere forståelse av hvordan våre tjenester kan integreres i dine prosjekter, besøk hovedsiden vår for mer informasjon.

Publisert 2023-09-28

Trenger du innsikt i Skanska Survey eller denne artikkelen?

For ytterligere detaljer om Survey eller innholdet i denne artikkelen, står vi klare til å bistå deg.